• Call : 0234 312 625


 

Grădiniţa Sf. Paul, fondată şi finanţată de Surorile de Caritate ale Sf. Apostol Paul, a debutat în septembrie 2000 cu un efectiv de 36 de copii. În timp, grădiniţa s-a extins chiar la şase grupe de copii, câte două grupe pentru fiecare vârstă, respectiv două grupe mici (3-4 ani), două grupe mijlocii (4-5 ani) şi două grupe mari (6-7 ani), cu un număr total de 135 de copii.

În procesul instructiv–educativ din grădiniţă se îmbină elemente din învăţământul englez cu cele din învăţământul românesc (programa activităţii instructiv-educative în grădiniţele de copii). Acest lucru este posibil datorită existenţei unor materiale didactice şi mijloace moderne de învăţământ speciale.

Prin activităţile extracurriculare, grădiniţa le oferă copiilor o varietate de experienţe, ceea ce-i ajută să înţeleagă că viaţa din jurul lor are o valoare educaţională. Tot ca în activităţi extracurriculare copiii vor vizita: brutăria, biblioteca, fabrica de sticlă, merg în parc şi în excursii în afara oraşului. În „Casa Tineretului” avem pentru copii diferite spectacole de teatru şi de iluzionism prezentate de trupe de artişti şi actori din diferite oraşe. Toate aceste activităţi sunt sprijinite de părinţi  care lucrează în parteneriat cu grădiniţa.  Este bine de spus, fiecare copil este special pentru întregul colectiv şi este foarte importantă comunicarea dintre părinţi şi educatoare. Este un privilegiu pentru  educatoare să-i ajute pe copiii încredinţaţi grijii lor, să-i facă să înţeleagă că Dumnezeu este un tată iubitor.

Dorim să le dăm o formare solidă, să se  încreadă în ei şi în valorile lor pentru  un viitor cât mai bun.

Pe această cale vă cerem sa ne spijiniţi în munca noastră cu rugăciunile voastre pentru a duce la îndeplinire misiunea noastră.